Coca de figues

Ingredients

  • 200 grs. de farina de rebosteria
  • 150 grs. de sucre
  • 50 ml. de llet
  • 50 ml. d'oli d'oliva
  • 30 ml. de licor d'avellanes
  • 50 grs. de pinyons
  • 200 grs. de figues fresques pelades i tallades a dauets
  • 1 ou
  • 1 sobre de llevat químic

10 racions

Elaboració

Preescalfeu el forn a 180 graus. Munteu l'ou i el sucre en crema consistent, afegiu l'oli, la llet i el licor. Incorporeu a la preparació la farina barrejada amb el llevat i passada pel sedàs. Barregeu bé i per últim, remenant amb cullera de fusta amalgameu les figues i els pinyons. Enforneu uns 40 minuts i quan sigui cuita, Empolseu en calent amb sucre de llustre.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: